Catalysator kunne trenge litt hjelp for å få virkeliggjort drømmen sin. Hun drømmer om å kunne få flytte til et sted som gjør tilværelsen noe lettere for henne.

For å sitere henne fra dette innlegget:

"Drømmen om å flytte vanskeligjøres av de tingene jeg trenger hjelp til som jeg må flytte for å få hjelp til… huff… VelVel.. jeg gir ikke opp drømmen… Time will show… Er foreløpig langt frem, må jo først få ryddet klar eiendommen slik at annonsering og salg her kan gjennomføres å slikt kan ta måneder desverre så foreløpig er alt kun den samme drømmen som de siste 8-10 årene… MEN!!! er det liv er det håp…. å jeg puster ennå :D )))"

Denne kommntaren fikk meg til å tenke på at kanskje vi kunne hjelpe henne? Hun har ikke god nok helse til at hun kan klare alt selv. Hva med å bruke en lørdag eller søndag på dette? Er vi mange ville det ikke vært så vanskelig å komme et lite steg på veien. Dessuten får vi vært litt sosiale også. :o ) Vi tar med mat, engangsgriller og kaffe på termos. Hadde ikke det blitt hyggelig?

 

 

Jeg bare lufter tankene mine.

 

*****************************************************

 

Hei igjen.

Jeg har desverre ikke vært så aktiv de siste dagene. Armer og bein er ikke helt samarbeidsvillige om dagen. Så jeg har hatt nok med å få de daglige tingene unna. Men nok om det.

Det er ganske mange som har sagt i fra om at de kunne tenke seg å være med på en liten dugnad hos Catalysator. Det er jo bare så utrolig bra! Men siden det er så mange, er det å finne en dag som passer alle desto værre. Jeg foreslo den 31. mai eller den 7. juni. Det er kanskje litt kort tidsfrist? Men hva med en av de siste helgene i juni? 21. eller 28. juni. Da burde det være tid til å tenke og planlegge litt.

Som jeg forsto på Cata, var det opp til oss å finne en dag. Men man er nesten nødt til å bare skjære igjennom når det gjelder dag. Men dere får si i fra hvilken av de to lørdagene som passer best. Så får man bare ta den som de fleste kan.

Catalysator kunne leie en kontainer til rusk og rask og slitne mannfolk.. Men hun har nok ikke alt av redskap, så vi bør nok ta med oss sånt som skal brukes. River, spader, hakker osv. Kanskje et trillebår eller to?

Det var også plass til telt dersom noen hadde lyst til å overnatte.

Men dere får gi lyd, så finner vi en dag.

Klem, Monstermor

 

***************************************************************************

Kan dere si i fra hvilken dag som passer best, så får vi ta den dagen som flest kan.

Så langt har disse sagt i fra:

Lørdag 21. juni:

  • Monstermor og Svensken

Lørdag 28. juni:

  • Monstermor og Svensken

  • FemIce

Tips oss hvis dette innlegget er upassende