Del 1:

Nå har det gått en del jordiske dager siden jeg sist rapporterte. Da siste rapport ble gitt, hadde jeg fått kontakt med en liten gruppe med mennesker (to store og en litt mindre). Jeg klarte å bli med dem til det de kaller sitt hjem. (Jeg kommer ikke til å gå nærmere inn på dette her, siden det allerede finnes en rapport om menneskenes boliger) Der var det faktisk to av våre fra før! Jeg vet ikke hva som har skjedd med dem, for de husket ikke lengre språket eller skikkene våre. Antagelig vis har de vært for lenge her på Tellus (menneskenes eget navn på denne planeten), En av dem har fortsatt et vagt minne, men det er forsvinnende lite. Det krever en nøye studie å finne ut av det. Jeg, Ixx, lover å være forsiktig og saklig i mine undersøkelser.

*

***

*

Rapport avgitt i full fart: I kveld kom det tre nye mennesker hit til hjemmet. To mellomstore og et lite. Det virket som om de har hatt en del kontakt med menneskene her. De viser tennene ofte! Men de legger i alle fall ikke ørene bakover, heldigvis. Men jeg har lært meg at det er et vennlig tegn.. Skummelt! Nå mens denne rapporten avgis, blir jeg jaget rundt i rommet! Dette er virkelig skummelt! Det ser ut som om de vil putte meg inn i den lille farkosten jeg kom hit i. Å nei! De nærmer seg!!

***

Jeg har endelig klart å komme meg litt. Reisen ble underlig. Mørk og ganske bråkete. Det virker som om farkosten deres ikke var helt i orden. Godt at reisen ikke var så lang som jeg fryktet. Jeg forsøkte å si i fra om de dårlige fasilitetene, men ble ikke forstått. Det lille mennesket er ganske innpåsliten.. Jeg får jo nesten ikke observert de nye omgivelsene!

***

Nå har det gått noen dager igjen. Det er i grunn ganske behagelig her. De har forstått at pelsen min ikke er så varm som den burde. Det er en varmekilde her som er god å ligge ved. Herfra kan jeg holde et øye med menneskene.

Det mellomstore mennesket er nesten mest interessant. Hun er jo her nesten hele tiden, og er derfor lettere å observere. Jeg følger etter henne overalt. Jeg observerer og noterer mentalt. Hun ”snakker” til meg nesten hele tiden. Så nå begynner jeg å forstå litt mer av språket deres. Jeg har også begynt å desifrere språket. Mange termer og ukjente begrep. Språket er kompleks med mange lyder. Har klart å tyde en del av lydene de har. Det er en mengde med gjetagende lyder. Et par av dem tror jeg er lydene for det de kaller seg selv.

Hjelp!! Jeg har jo havnet hos monstre! De er ikke uvennlige, men de kaller seg for The Monsters! Det er i grunn ganske skummelt å oppdage betydningen av lydene de lager.. Jeg har også forstått at jeg har fått en lydkombinasjon, som er et navn. Men mitt navn er jo Ixx! Men de får forbli i uvitenhet. Jeg tror ikke at jeg gidder å rette på dem. Er det verd innsatsen?

Jeg kommer tilbake med nye rapporter.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende