Nå har det blitt en liten stund siden forrige innlegg ser jeg. Jeg glemmer å oppdatere, og jeg glemmer å svare på tidligere innlegg. Kan ikke gjøre annet enn å beklage meg og si unnskyld. Jeg er distré og enda mer glemsk, så det er et under at jeg husker hva jeg heter.

Endelig så skjer det litt ting! Jeg har fått svar på prøvene som ble tatt i vinter. Jeg har alt for lav B12 og for lite D-vitamin i kroppen. Så nå er jeg i gang med en B12-sprøyte hver uke. Sånn blir det i fem uker, så blir det en hver tredje mnd etter det. Jippi…. For jeg er såååå glad i sprøyter.. (Prøver og ikke å bli kvalm når jeg sitter her og skriver om det. )Og forhåpentligvis blir det røntgen av høyre hofte og diverse ledd om ikke så alt for lenge. Så nå får vi se da, om det kan være til litt hjelp. Kryss fingre og tær!

I går var vi en tur i Skien for å bytte PC’n jeg kjøpte for tre uker siden. Jeg klarte ikke å bli helt fortrolig med den, så jeg fikk byttet til meg en annen. Godt med en PC som virker som den skal! :D Etter endt ærend tok vi middagen på Peppes, et sted vi spiser enda sjeldnere enn McDonalds, og der er vi omtrent aldri. Da vi dro fikk Lille Monster med seg en hvit ballong. Stor stas! Men kanskje enda mer stas for pusene våre da vi kom hjem… Muskatt begynte jakten ganske så snart. Og Isis var ikke sen med å herme. Dermed var dansen i gang.. En god stund hadde vi to Bompikatter hoppende og sprettende rundt i stua, på jakt etter ei snor som svevde meteren over gulvet. De så ut som hyperaktive gummikatter på speed! Det var to trøtte og slitne puser som sov godt senere på kvelden.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende