Natt? Sove?? Næææh. Bortkastet tid vel? Eller er det en grunn til at man ikke får det til?

Her i Monsterheimen er det ganske så livat på natta. Katteskinna løper, leker og sloss. Full rulle i trappa, i gangen, under senga (vår), ved siden av senga og på senga.. Mjauing, fresing og DUNDRING!!! Stille som en kattepote, my ass!!! For noe sprøyt! Det høres ut som om vi har en flokk med pusekatter i elefantstørrelse løse. Det er alt annet enn stille ja. De fordundrade katteskinna kan da umulig ligge å sove på dagtid?? Jeg tror nok heller at de ligger til ladning, akkurat som barn gjør på natta. Og leker de ikke, så later de som om de sover. Gjerne i vår seng..

Det er ikke så stille som en stakkar skulle ønske. Svensken ligger og stønner og fjerter. Det er så en annen stakkar får midtskill i bakhodet og enda flere blonde hår. Og fjertes det ikke, så snorkes det. På flere enn et plan… Jeg får faktisk snorking i stereo! Noen ganger enda mer… Muskatt ligger ofte i senga, som et lite loddent ekko av Svensken. Snorker hun ikke, så fjerter hun..  Veeeldig sjarmerende.

Dobbeltsenga vår er ganske stor i grunn, men til tider ikke stor nok.. Når Lille Monster har hatt mareritt, kommer hun tuslende med teppet sitt. Da slenger hun seg ned i midten, så sant ikke Muskatt kom først. Snurring, mumling og enda mer snurring. Det hender at en stakkar våkner på natta med ei rompe oppunder haka.. Og ikke for å glemme all sprellingen.. Og er det ikke det, så er det noen som tramper over en på silkepoter, for å finne et bedre sted å ligge. Ved beina mine ligger Isis på fléesteppet sitt og sutter og brummer. Det høres ut som verdensmesterskap i smatting. Muskatt og Svensken har jeg jo allerede fortalt om. Utenfor på verandaen blåser det så markisa rister og glasset klirrer.

Sove?? Pøhhh!

Tips oss hvis dette innlegget er upassende