Nå flytter jeg på meg. Synes det er på tide med en fornyelse. Av både meg og bloggingen min. Monstermor har på en måte blitt oppbrukt. Jeg har kjørt meg inn i en bakevje jeg ikke liker. Monstermors lille har blitt et sted jeg omtrent bare syter, og alt jeg har å si har liksom blitt sagt før, av meg..  Jeg kjenner at det ikke frister å blogge mer her inne. Nå har jeg vært her inne i snart fire år. To omlegginger, med alle de fustrasjoner som det har medført..

Jeg har tatt sjansen jeg, og starter en ny blogg inne på ipublish. Det at jeg har laget meg en ny blogg er ikke noen ny tanke. Jeg har vært på utkikk en stund etter et sted som kunne friste. Og når da flere startet der inne, så tenkte jeg at det ikke skadet å prøve der. Jeg kommer til å dukke opp her igjen med ujevne mellomrom. Bloggen her kommer ikke til å bli slettet med det første.

Jeg synes at det er bra at så mange velger å bli. VGB og bloggerne fortjener en sjanse. Det spørs bare om de som driver den skjønner det.. Jeg kommer innom for å lese og kommentere, når jeg husker det. :)

De som har lyst å besøke meg, kan finne meg her.

Klemmer fra meg

Tips oss hvis dette innlegget er upassende